Medlemskap

Medlemskap i Enhörna Båtklubb EBK erbjuder dig tillgång till vår hamn i Ekensberg, båtplats vid vår brygga, vår fina trailerramp, samt tillgång till vår klubbholme Hagskär.

Storleken på båten kan vara en faktor som begränsar klubbens möjligheter att erbjuda dig en plats. Vi har oftast kö till våra båtplatser, men för aktuell information om vår möjlighet att erbjuda dig en bryggplats, kontakta Bosse Lindström 070-5570103 bosse.glantan@telia.com

För att stå i kö för bryggplats krävs medlemskap.

EBK är en ideell förening med syfte att göra båtägandet billigt under trevliga och prestigelösa former. För att kunna driva föreningen framåt krävs insatser i form av frivilligt arbete samt arbetsplikt tills man fyller 70 år.

EBK förutsätter att du, om du blir antagen som medlem, kommer att medverka i föreningens arbete och också accepterar våra stadgar, och andra av styrelsen fastställda regler.

Berätta gärna lite om dig själv och din familj, när du fyller i din ansökan om medlemskap (Observera att medlemskapet är personligt och inte går att överlåta till annan person).

Din ansökan kommer att behandlas snarast av styrelsen. Därefter hör styrelsen av sig till dig med svar om du blivit antagen eller ej.

Kontakta gärna någon av våra funktionärer om du har frågor angående medlemskapet, eller andra frågor gällande Enhörna Båtklubb.

Om man skall bli medlem i klubben så är det två typer av medlemskap man kan ha. Den ena är att du har en bryggplats för din båt och den andra är att du är rampmedlem. Har man brygg eller bojplats får man sitta vakt.  Man har arbetsplikt tills man fyller 70 år. Att vara rampmedlem innebär att man tar hem båten efter varje tur på sjön. Rampmedlemmen har arbetsplikt tills man är 70 år. Rampmedlemmen sitter inte vakt.

Avgiften är följande för att gå med som bryggmedlem:

• Båtplatsavgift: 800-1100 kr.
  • Inträdesavgift: 1000 kr.
  • Nyckelavgift: 500 kr. Nyckelavgiften återbetalas om man lämnar klubben. Nyckel är klubbens egendom.
  • Medlemsavgift: 400 kr.
  • Totalt: 2700-3000 kr

Avgiften är följande för rampmedlem:

• Rampavgift: 400 kr.
  • Inträdesavgift: 1000 kr.
  • Medlemsavgift: 400 kr.
  • Totalt: 2300 kr
  • När man är medlem är avgiften det för närvarande varje år 1200-1500 kr om man har bryggplats. Om man är rampmedlem är avgiften  varje år 800 kr.

Här kan du ansöka: Ansökningsformulär

.

Mvh Styrelsen i Enhörna Båtklubb

Adress Enhörna Båtklubb