Veckans historia vecka 32 år 2018

En hustru steker ägg till frukost åt sin make. Plötsligt kommer maken inrusande i köket.
– Försiktigt!! säger han, FÖRSIKTIGT! Sätt i mer margarin! Du steker för många åt gången. FÖR MÅNGA! VÄND PÅ DEM NU! Det behövs mer margarin. Åh, herregud! Var ska du få plats med MER MARGARIN? Dom kommer att fastna! Försiktigt! Jag sa FÖRSIKTIGT! Du lyssnar ALDRIG på mig när du lagar mat! Vänd dem! Skynda dig ! Är du tokig? Har du mist förståndet? Glöm inte salta dem. Du vet att du alltid glömmer att salta dem. Använd saltet. ANVÄND SALTET! Hustrun stirrar på honom.
-Vad i hela friden är det för fel på dej? Tror du inte att jag vet hur man steker ägg?
Maken svarar då lugnt:
– Jag vill bara visa hur det känns när jag kör bil!!!

Comments are closed.

Bilder i urval
fiske-ekensberg_1042 renovering-av-kompressor_1024 diverse-bilder-064 fiske-ekensberg_1050 sjosattning_1017 fiske-ekensberg_1004 hagskar_47