Logga in

Veckans historia vecka 25 år 2020.

Under en av hennes dagliga klasser ställde en lärare som försökte lära ut gott uppförande, studenterna följande fråga:

Michael, om du var på dejt och åt middag med en trevlig dam, hur skulle du säga att du måste gå på toa?

Michael sa: Ett ögonblick, jag måste kissa. Läraren svarade genom att säga: Det vore oförskämt och oartigt. Hur är det med dig, Sherman, hur skulle du säga det? Sherman sa: Jag är ledsen, men jag måste verkligen gå på toaletten, jag kommer strax tillbaka.

Det är bättre, men det är ändå inte särskilt snällt att säga ordet toalett vid middagsbordet. Och du, lilla Lennart, kan du använda din hjärna för en gångs skull och visa oss ditt goda uppförande? Jag skulle vilja säga: Älskling, får jag vara snäll och ursäktad en stund. Jag måste skaka hand med en mycket kär vän till mig, som jag hoppas kunna presentera för dig efter middagen!

Läraren svimmade.

Comments are closed.

Bilder i urval
batramp_1009 renovering-av-bryggan_1000 fiske-ekensberg_1042 sjosattning_1017 renovering-av-bryggan_1044 renovering-av-bryggan_1048 hagskar_62