Kvittera vaktpasset

Ansvariga för vakthållningen, har noterat, att flera av medlemmarna inte har kvitterat sitt vaktpass i vaktlistan.

Det framgår av informationen beträffande vakttjänstgöring att vaktpasset skall kvitteras.

Om man missar den detaljen, kan det innebära, att vederbörande får en straffavgift på 1300 kr.

En del av er har skrivit er signatur i loggboken och kan därmed identifieras. Huvudregeln gäller:  kvittera vaktlistan.

När du ringer till  telefonen. med nr.  0723981161 och meddelar att du kommit till klubbhuset, skall du avvakta tills röstbrevlådan ger dig information om att prata in ett meddelande. Du kommer alltså inte att få prata med någon fysisk person.

Comments are closed.

Bilder i urval
batramp_1009 batramp_1012 bild_1 renovering-av-bryggan_1021 hagskar_27 hagskar_58 renovering-av-bryggan_1051