Veckans historia vecka 19 år 2021

Tony är den duktigaste killen i klassen, och är alltid först färdig med proven. För att han inte ska förstöra för resten av klassen, säger fröken en dag till honom: Tony. du är så duktig att jag måste ställa dig en extra fråga.

Det sitter 5 fåglar på en gren. Du har med dig ditt luftgevär och skjuter en av dem. Hur mång sitter det kvar? Ingen svara Tony. Vad menar … du?

Jo, den ena stupar i backen, och de andra flyr skrämt därifrån. Fröken nickar motsträvigt: Svaret skulle egentligen varit 4 men jag gillar sättet du tänker på.

Lite senare räcker Tony upp handen. Ja Tony? Fröken kan jag fråga dig om något? För all del. Okay, 3 damer står vid en glasskiosk, och alla har köpt sig en glass. En av dem slickar på glassen, den andra biter iden och den tredje suger på den.

Vem av dem är gift? Fröken rodnar: Ehh..jag vet inte riktigt, kan det vara hon som suger på den? Nej, fröken. Det är den som har ring på fingret men jag gillar sättet du tänker på!